Νιου Χάμσαϊρ

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νιου Χάμσαϊρ

Ακίνητα προς πώληση στο Νιου Χάμσαϊρ

Συνορεύει νότια με τη Μασαχουσέτη, δυτικά με το Βερμόντ, ανατολικά με το Μέιν και τον Ατλαντικό Ωκεανό και προς τα βόρεια με την καναδική επαρχία του Κεμπέκ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας σχετικά με την πώληση ακινήτων στο Νιου Χάμσαϊρ, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια νέα.

Το Νιού Χάμσαϊρ είναι διάσημο για το σύνθημά του «Live Free or Die» που περιέχει μια φιλελεύθερη φιλοσοφία που συλλαμβάνει πραγματικά την ιστορική αντίσταση του κράτους στη ρύθμιση. Το κρατικό σύνταγμα του Νιου Χάμσαϊρ είναι το μόνο που αναγνωρίζει το δικαίωμα επανάστασης και το μόνο που δεν απαιτεί τη δημιουργία ενός δημοσίου σχολικού συστήματος. Δεν υπάρχουν νόμοι που να απαιτούν από αυτούς που είναι άνω των 18 ετών να φορούν ζώνες ασφαλείας ή κράνη ή οδηγούς μοτοσυκλετών για να φέρουν υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου. Το Νιου Χάμσαϊρ επίσης δεν έχει γενικό φόρο επί των πωλήσεων και δεν έχει φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Το Νιου Χάμσαϊρ είναι ένα από τα αμερικανικά κράτη της Νέας Αγγλίας που χαρακτηρίζεται από γραφικές πόλεις και μεγάλες περιοχές άγριας φύσης. Στα βόρεια, το Εθνικό Δρυμό του Λευκού Όρους είναι διάσημο για τα χειμερινά σπορ που μπορούν να ασκηθούν εδώ και για το όρος Ουάσινγκτον, την υψηλότερη κορυφή της περιοχής, με το οδοντωτό σιδηρόδρομο μέχρι την κορυφή.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα μικρό κράτος, οι πολίτες του Νιου Χάμσαϊρ έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην εθνική πολιτική, χάρη στη συμμετοχή τους στα πρώτα προεδρικά εκδηλώσεις του έθνους.

Είναι μια σχετικά ακριβή κατάσταση στην οποία να κατέχει ακίνητη περιουσία και στην οποία ψάχνει για ένα ακίνητο προς πώληση στο Νιου Χάμσαϊρ. Πέρα από αυτό, έχει τον 3ο υψηλότερο φόρο ακίνητης περιουσίας στο έθνος μετά το Νιου Τζέρσεϊ και το Ιλλινόις.

Η οικονομία του κράτους γρανίτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παραγωγή και τον τουρισμό, με επισκέπτες που έρχονται στο σκι και το snowboard στα Λευκά Όρη το χειμώνα και κολυμπούν στη λίμνη Winnipesaukee και τις παραλίες κατά μήκος της ακτής 13 μιλίων του κράτους το καλοκαίρι.

Το 5ο μικρότερο κράτος όσον αφορά την περιοχή, το Νιου Χάμσαϊρ έχει εκτιμώμενο πληθυσμό άνω των 1,3 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το 94% των κατοίκων είναι λευκοί, 2% ισπανόφωνοι, 2% ασιατικοί και 1% μαύροι. Από εθνική άποψη, τα ιρλανδικά αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνονται σε ποσοστό άνω του 13% του πληθυσμού, ενώ τα άτομα που γεννιούνται στο εξωτερικό αντιπροσωπεύουν το 5%.

Η πρωτεύουσα είναι το Concord, αλλά το Μάντσεστερ είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη με πληθυσμό περίπου 110.506 κατοίκων και με τις 30 συνοικιστικές γειτονιές της είναι η μεγαλύτερη κοινότητα στο Νιου Χάμσαϊρ. Οι τιμές των ακινήτων του Μάντσεστερ είναι πολύ πάνω από το μέσο κόστος σε σύγκριση με τις εγχώριες τιμές.

Οι εγχώριες τιμές πώλησης αυξήθηκαν κατά 5,7% κατά τους πρώτους δύο μήνες του 2018 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και θα μπορούσαν να προβλέψουν ένα χρόνο ρεκόρ για τις τιμές.

Grafton County ανέφερε το υψηλότερο ποσοστό κέρδους, 20,4% φέτος, ενώ η κομητεία Sullivan ανέφερε τη μεγαλύτερη μείωση, δηλαδή μείωση 17,8%.

Το Hillsborough County, το οποίο περιλαμβάνει το Manchester και Nashua, έχει αυξηθεί κατά 2% μέχρι τον Φεβρουάριο.

Εν τω μεταξύ, μια έκθεση σχετικά με την αγορά ακινήτων που δημοσιεύθηκε από την New Hampshire Housing Finance Authority είπε ότι οι πωλητές έχουν το πλεονέκτημα έναντι των αγοραστών, επομένως είναι η καλύτερη περίοδος για την ιδιοκτησία σας προς πώληση στο Νιου Χάμσαϊρ.

Η αγορά ακινήτων του Μάντσεστερ έχει ανακάμψει σίγουρα και στην πραγματικότητα, η πόλη έχει προχωρήσει πολύ από την πρόσφατη ύφεση. Ακίνητα για τις τιμές πώλησης στο Νιου Χάμσαϊρ, ιδίως στο Μάντσεστερ, συνεχίζουν να δείχνουν ενθαρρυντικά κέρδη και τώρα απολαμβάνουν ποσοστό 11,5%. Αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου.

Παραδόξως, τα υψηλά ποσοστά εκτίμησης τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχουν κάνει τα σπίτια πολύ ακριβά. Στην πραγματικότητα, η αγορά ακινήτων του Μάντσεστερ εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο βολικές στη χώρα. Παρά την αύξηση των τιμών, η προσβασιμότητα παραμένει κάτω από τον ιστορικό μέσο όρο της περιοχής.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB